Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM'em (eventerem) i / lub Webmasterem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAJ,

Mam dla Ciebie niesamowitą ofertę pomocy na własnym, prywatnym serwerze Mt2. Jestem miły, ambitny, szybko uczący się ("Ty, kujon" // Szkoła), ogarnięty, lecz lekko nieśmiały. Interesuję się piłką nożną, programowaniem w HTML 5, graniem (no bo co w końcu, relaks to wypoczynek). Jestem "mistrzem ortografii 2012/13" (zdobyłem jeden raz, szkoły pewno na nagrody nie stać ;-P, to nie miało być obraźliwe!), więc na pewno nie powinienem łapać "byków" podczas pisania.

DLACZEGO JA?

Otóż byłem GM'em na 2-ch serwerach GM Mode. To był chyba bodajże Deco016 i Zimt2 † (obydwoje upadły).

Znam komendy i większość mobów (trochę się po zapomniało, bo to rok, dwa minęło od tych serwerów), więc postaram się być również "Eventerem" (osobą robiącą wydarzenia w grze tzw. eventy).

Strony:

Potrafię zarządzać skryptami for (prócz MyBB nie lubię go) i mogę doinstalować kilka modyfikacji (też jestem człowiekiem; mylę się, więc może nie pójść), ale też zwyczajnie moderować forum [i dodawać Eventy, gdy takie będą].

KONTAKT ZE MNĄ

Na wstępie przestrzegam: nie zbieram na mikrofon, na sprzęt stereofoniczny, także mój kontakt to tylko pisemnie.

Kontakt GG: 28702470 .

TS3 i Mumble: -

PW tutaj (rzadko tu wchodzę, by sprawdzać listy elektroniczne).

Oferuję robienie Eventów za bycie Adminem. (by nie było, że płacić za GM'a muszę ;D)

Temat napisany za spostrzeżeniem z innego tematu. Dziękuję, do usłyszenia.

Jeśli moderator znajdzie jakąś "lukę", której nie zauważyłem, prosiłbym o poprawienie.

XXX

Nieaktualne, jeśli ktoś jednak CHCE to proszę pisać na PW, popiszemy i dogadamy się, ludzie [niektórzy] są źli. Temat można zamknąć.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

WITAJ,

Mam dla Ciebie niesamowitą ofertę pomocy na własnym, prywatnym serwerze Mt2. Jestem miły, ambitny, szybko uczący się ("Ty, kujon" // Szkoła), ogarnięty, lecz lekko nieśmiały. Interesuję się piłką nożną, programowaniem w HTML 5, graniem (no bo co w końcu, relaks to wypoczynek). Jestem "mistrzem ortografii 2012/13" (zdobyłem jeden raz, szkoły pewno na nagrody nie stać ;-P, to nie miało być obraźliwe!), więc na pewno nie powinienem łapać "byków" podczas pisania.

DLACZEGO JA?

Otóż byłem GM'em na 2-ch serwerach GM Mode. To był chyba bodajże Deco016 i Zimt2 † (obydwoje upadły).

Znam komendy i większość mobów (trochę się po zapomniało, bo to rok, dwa minęło od tych serwerów), więc postaram się być również "Eventerem" (osobą robiącą wydarzenia w grze tzw. eventy).

Strony:

Potrafię zarządzać skryptami for (prócz MyBB nie lubię go) i mogę doinstalować kilka modyfikacji (też jestem człowiekiem; mylę się, więc może nie pójść), ale też zwyczajnie moderować forum [i dodawać Eventy, gdy takie będą].

KONTAKT ZE MNĄ

Na wstępie przestrzegam: nie zbieram na mikrofon, na sprzęt stereofoniczny, także mój kontakt to tylko pisemnie.

Kontakt GG: 28702470 .

TS3 i Mumble: -

PW tutaj (rzadko tu wchodzę, by sprawdzać listy elektroniczne).

Oferuję robienie Eventów za bycie Adminem. (by nie było, że płacić za GM'a muszę ;D)

Temat napisany za spostrzeżeniem z innego tematu. Dziękuję, do usłyszenia.

Jeśli moderator znajdzie jakąś "lukę", której nie zauważyłem, prosiłbym o poprawienie.

Gm przez gg?

Nie polecam.....

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...